Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Furcsa ősz lesz: szeptember 30-án lesz Laci búcsúkoncertje a Dürer-kertben, ezzel lezárul és véget ér az 5 éves terv. Laci januártól külföldre költözik, és ottani munkahelyi elfoglaltsága (na meg a távolság) miatt biztosan nem tudja tovább tolni a szekeret. Sokat agyaltunk, mi lenne a legjobb, hogyan tovább, ha váltunk mikor váltsunk, mi legyen a lemezzel... Végül úgy döntöttünk mind a négyen, hogy szeptember 30-án lesz az utolsó közös koncert, ezután pedig egy új dobossal nekiállunk az új lemeznek. Tehát megyünk tovább. Nagyon sajnáljuk ezt a helyzetet, viszont Lacinak már most jó előre hatalmas sikereket kívánunk, mert megérdemli. Nagyon fog hiányozni a dobok mögül.

Aki szeretné még egyszer az eredeti felállásban látni a Rosa Parks-ot, jöjjön el szeptember 30-án a Dürerbe, amikor a Maybeshewill és a Képzelt Város előtt nyitjuk a bulit.

És hogy ki lesz az új dobos? Szerintünk szakmailag és emberileg a lehető legjobb döntést hoztuk, amikor megkérdeztük Bíró Péter barátunkat (mID). Innen kitalálhatjátok. Petivel októberben kezdünk el együtt próbálni, remélhetőleg hamar újra koncertképesek leszünk, és ezerrel írhatjuk az új számokat a következő albumra. Értelemszerűen nem tervezünk idén hosszabb turnét, szeretnénk inkább a lemezre koncentrálni.



///....na és az egészből mindössze annyi hasznunk van, hogy ezentúl lesz remélhetőleg szép, belvárosi ingyenszállásunk a müncheni Oktoberfesteken:) ///

Címkék: rossz hír jó hír búcsúbuli doboscsere

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr974773041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása