Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Ismeretlenek!

A legutóbbi Shadow-ban rendezett turnétámogatónk résztvevőinek hála, életünk legnagyobb élményeiben lehetett részünk októberben. Óriási hálával tartozunk mindenkinek, aki akkor és ott lehetővé tette, hogy turnézhassunk Szerbiában, Romániában, Bulgáriában.

2011 volt a zenekar életében az eddigi legjobb, leghangosabb és legsűrűbb év, ezért mindenképpen szerettünk volna egy olyan estét, ahol újra találkozhatunk még idén Barátainkkal, Ismerőseinkkel és Mindenkivel, aki segített minket az évek alatt. Ez lesz idén december 30-án, a Shadow Rock Caféban. (Nagyon jó lett volna a Rómer-házban megszervezni ezt, azonban a sok jó dolog mellett az év talán legszomorúbb eseménye ennek a remek klubnak a bezárása volt. Szerencsére a Shadow vezetősége nem először segít ki minket, nekik is hatalmas hálával tartozunk.) Tehát, szeretnénk meghívni Mindenkit, Ismerőst és Ismeretlent, hogy találkozzunk ezen a péntek estén!

Aki tudja, adja tovább!
Köszönjük a segítséget!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr133443953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása