Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

A turné két, talán legjobban várt koncertjéről csak nagyon röviden:

6. nap, Szeged, Garab:

A szabadkai éjszakai burek után Gorannál aludtunk mindannyian, reggelire pedig városnézés és burek volt a program, amiből végül inkább délután lett, de mivel csak egy órás út volt a következő állomás, bőven belefért még egy kisebb kirándulás Palics felé. Egyébként nem csak a szabadkai koncertért, hanem az egész hétvégéért óriási hálával tartozunk Gorannak, aki mindent megszervezett, elintézett, megoldott.

6-ra értünk Szegedre, immáron negyedszer játszottunk a Garabonciásban, mindig jobb és jobb volt, de ezúttal a korábbiakat is felülmúlta ez a nap. Nagyon sokan eljöttek, részben a Barn Burner miatt is gondolom, akik végül nem tudtak fellépni, így maradt az eredeti felállás, duóban a Khudával. Jó volt találkozni a szegedi és környékbeli cimborákkal, és sok ismerős arcot is láttunk, ez azért elég jó érzés. A koncert után kaptunk isteni vacsorát, Colos paprikáskrumplija ezúttal is életet mentett. Az este fénypontja: BetonBalázs "interjúja" a rosa sparks-szal. haha.. epic. Köszönjük mindenkinek, király este volt, a hazaút is varázslatosan gyorsan telt.

7. nap, Budapest, Blog:

Júniusban voltunk itt utoljára, szintén a Khudával, azóta a hely semmit sem változott, király hangosítás, backstage, színpad, munkatársak, stb stb.. Most is élveztük a koncertek minden másodpercét, mert egyrészt régen játszottunk a fővárosban ennyi ember előtt, másrészt tényleg királyul szólt minden. 7 nap, 7 koncert, ez a buli mindenképpen dobogós minden szempontból. A buli után elbúcsúztunk Khudától, jövőre talán újra útba ejtenek néhány magyar várost. Nekünk pedig most 3 nap szünet, és kedden indul újra a turné második része:

október 18. Belgrád
október 19. Szófia
október 20. last minute buli valahol
október 21. Bukarest
október 22. Nagyszeben
október 23. Temesvár
 


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr193302211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása