Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Van két nagyon jó és egy nagyon rossz hír.

 

Az Ana Never / Rosa Parks split elkészült, fel is töltöttük, le tudjátok tölteni innen, persze ingyen: http://www.mediafire.com/?wd2ao1zlrl5pb9h

A lemez (elkészül majd CD formájában is, nálunk beszerezhető) 2 számot tartalmaz, egy teljesen új RP-t és egy közel 6 éves, de azóta sosem játszott/rögzített szabadkai csodát. Nagyon örülünk, hogy közel 3 hónap bénázás után végre itt van, ráadásul az Ana Never-rel készíthettük el.

A másik örömhír, hogy sikerült megfelelő távolságra találni állomásokat az októberi túra második hetére, így sorrendben ez lesz a kör: Belgrád, Szófia, Craiova, Bukarest, Kolozsvár, Temesvár. Előtte egy héttel pedig 5 koncert Szerbiában, majd egy szegedi és egy pesti állomás. Komoly próbatétel lesz, de tántoríthatatlanok vagyunk!

A végére maradt a rossz: bezárt a Rómer-ház. A Rosa Parks legjobb koncertjeinek helyszíne, ahol először bemutatkozhattunk, ahol minden győri cimboránkkal találkozhattunk, ahová szervezhettünk sok-sok külföldi bandát...bezárt. Szomorúak vagyunk.
 

Holnap Óbuda, próbatermek! In-sane, Another Way, Tekken, Rosa Parks

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr423193861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása