Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

 

Már csak két hét és jönnek!!!! ANA NEVER Magyarországon, ráadásul mindhárom koncerten (Győrben, Budapesten, Szegeden) vendégeskedünk. Az első állomás Győr lesz, házigazdák leszünk, megpróbálunk kitenni magunkért minden szempontból.. Rengeteg segítséget és támogatást kaptunk már Goranéktól az utolsó két évben, van mit beleadni! Így néz ki a hétvége:

 

2011. május 6. Győr, RÓMER: ANA NEVER + ROSA PARKS + FROZEN MOMENT

2011. május 7. Budapest, TRAFIK KLUB: ANA NEVER + ROSA PARKS + SILENCE

2011. május 8. Szeged, GARABONCZIÁS: ANA NEVER + ROSA PARKS

2011. május 10. Budapest, SZABAD AZ Á: SAMUEL JACKSON FIVE + ROSA PARKS + MARIONETTE ID

 

Június elején pedig VALERIAN SWING-turné részlet, 4-5 koncerten játszhatunk velük, a jelek szerint eljutunk Csehországba és Lengyelországba is, hosszabban sajnos nem megy a vizsgaidőszak kellős közepén. Ami eddig hivatalos a dologból:

.....

2011. június 2. BUDAPEST, SZABAD AZ Á: VALERIAN SWING, ROSA PARKS, LIBIDO WINS

2011. június 3. Győr, RÓMER: VALERIAN SWING, ROSA PARKS, SUICIDE PRIDE, WATCHMYBAG, PFA

.....

.....

Július elején stúdió, ahol terveink szerint egy számot veszünk csak fel, ami hosszú hónapok alatt lett kész, de legalább olyan lett, amilyet szerettünk volna. Ismét Bánd, ismét Attila, tényleg csak rajtunk múlik a végeredmény..  Időközben után kellett rendelnünk a pólókból is, barna és szürke készült, valamint görliben piros.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr82836144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása