Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Két évvel ezelőtt már volt szerencsénk játszani ezzel a remek olasz bandával, akik akkor megmondták, ha legközelebb jönnek, mindenképpen velük kell tartanunk.. Most, ha nem is 14 napig, de 3 koncert (június 2-3-4) erejéig megtettük. SPOILER: Kiderült, hogy az olaszok sem beszélnek már latinul, viszont BB Renato valami megmagyarázhatatlan ismertségnek és respektnek örvend odaát..

Csütörtök:
Dávid és a CEP megszervezte a pesti állomást, így újra a Szabad az Á-ban játszhattunk, jó volt, főleg, hogy láthattuk a Libido Wins-t is! Az olaszok és élvezték, mondjuk megértem, 2009-ben 3 órát bolyongtak a fővárosban, miután a GPS-ük megadta magát a belvárosban, onnan pedig a PogoLoco..nos, nem volt egyszerű.

Péntek:
Ezt a bulit mi szerveztük, ezért csak remélni mertük, hogy nem lesz semmivel sem gond.. Milánnak hála a hangcucc tökéletes volt, kihozta belőle a legtöbbet. PFA után Suicide Pride is volt, aminek nagyon örültem, feszes volt, energikus és kemény.. Rómerben mindig jó, sok barátunk eljött, nekik ezúton is köszönjük..Szerencsére épp elegen megvárták a Valerian Swinget is. Buli után pakolás, alvás, reggel korán indulás.

Szombat:
Eredetileg 5 közös állomást terveztünk a turnén, ám végül a június 1-et visszamondtuk a vizsgaidőszak miatt, június 5-re pedig csak egy lastminute-bulit tudtak leszervezni Katowice körül, ami a cseh állomástól kb 700km, így oda már nem tartottunk velük. Éppen ezért volt rendhagyó, hogy mindössze egy koncertért keresztülszeltük Szlovákiát ás Csehországot, hogy végül 6km-re a cseh-német határtól egy iszonyú jó klubban játszhassunk 36 percet.. Cheb egy kisváros, kb 40.000 ember, viszont irigylésre méltó az az érdeklődés, amit felénk is mutattak. A szervező srác minden tőle telhetőt megtett, sokan el is jöttek, így 10 körül kezdtünk, nagyon élveztük az egészet. Utánunk VS, majd egy közeli hotelben (!!!) kaptunk 4 db kétágyas szobát, ahol aludhattunk néhány órát (az elmúlt három napban a legtöbbet). Azt hiszem, a srác itt dolgozik, és jóban lehet a főnökével..
10kor indultunk és kb 7 órás út után értünk haza, jöhet a feldolgozás... Sajnáljuk, hogy Lengyelország kimaradt, de talán legközelebb..


június második legjobb része pedig:

2011.06.26. Győr, Rómer + Khuda
2011.06.27. Bp, Tündérgyár + Khuda + Ills
2011.06.29. Pozsony, Obluda + RAEIN (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr962959851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása