Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Nem volt semmi..Jó lenne nagyon sokat írni minden egyes pillanatáról, újra-újraélni az élményeket, de ezek úgysem adják vissza azt, amivel valójában gazdagabbak lettünk.

Két éve találkoztunk először az Ana Never-rel, és ha valaki akkor azt mondja, nemsokára megosztják velünk a magyar miniturnéjukat, nem hittem volna el. Azóta sokszor jártunk Goranéknál, de egyszer sem sikerült megismételni az első közös koncertet, egészen múlt hétig. Győr, Budapest, Szeged, 3 nap, csak röviden:

Május 6. Győr, Rómer: sajnos nem voltunk ott annyian, mint amennyit ez a remek zenekar megérdemelt volna, de ez senkit sem zavart. Mi kezdtünk, debütált az új szám, élveztük. Aztán Ana Never elvarázsolt mindenkit, így kell ezt...

Május 7. Budapest: Bálványvér szervezés, talán az utóbbi hetek legjobb bulija Milánnak is, na persze nem a hatalmas tömeg miatt, haha... Silence kezdett és nagyon jó volt. Aztán mi, végül Goranék. 5*

 

Május 8. Szeged: nagyon sok régi ismerős és barát eljött, hihetetlenül jó érzés volt. Zsoltinak innen is köszönjük, hogy lehetővé tette a varázslatos turnézárást, még ha nem is voltak akkora távolságok, nem is volt 4 hónapig tartó, nekünk ez a 3 nap mindig emlékezetes marad.

 

 

Május 10. Budapest

Hétfőn tartottunk egy regenerálódó napot munkával és tanulással, aztán tegnap Pesten újra találkozhattunk a Marionette ID-val, Dáviddal és még sok-sok fővárosi cimborával. Köszönjük, hogy játszhattunk! Dan még videózott is:

Mindenkinek nagyon köszönjük, aki ott volt akármelyik koncerten, támogatott minket azzal, hogy eljött, megnézett minket! Nagyon hálásak vagyunk minden segítségért és reméljük, minél előbb újra találkozunk Gorannal, Srdjannal, Davorral és Dejannal!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr122895293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.05.11. 11:43:53

Mi a szombat esti bulin voltunk ott a Trafikban, a Titeket ismertelek lemezről, de élőben még ütősebbek voltak a dalok!

Az Ana Never meg teljesen elvarázsolt, a youtube-os videót azóta vagy 10-szer néztem meg...

Köszi az élményt, tökéletes volt!

rosaparks 2011.05.11. 12:34:29

@Imiface: ne viccelj, mi köszönjük a támogatást!
süti beállítások módosítása