Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Markt Neuhodis: Michi barátunk születésnapi bulija volt, rajtunk kívül 2 zenekar és 2 akkusztikus project lépett fel egy faluszéli házban, kb 40-50 ember, egy szobányi sörrel és egyéb aldis italokkal, kétféle vacsora, muffin, torta, tényleg minden..jó volt, megérte miatta hajnalban hazavezetni, haha.

Február 24. Tündérgyár: A görög Brotherhood of Sleep 5 napos turnéjának második napján játszhattunk mi is, nagyon aranyosak és kedvesek voltak, lett pár király fotó rólunk, és nagyjából elfogytak a madaras pólóink. Milánnak innen is köszi a bulit!

Március 3. Pozsony: Másodszor játszunk az Obludában, ami a környék egyik legnépszerűbb antifa helye, szóval remek hangulatú klub, normális arcokkal. Sajnos a hangosítás eléggé megtréfált bennünket, ennek ellenére megismerhettük a Dawn To Come legénységét, akik iszonyat jó zenét csinálnak, pedig csak ketten vannak. Sok kedves és lelkes látogató volt egyébként, jól is éreztük magunkat, köszönet Filipéknek a buliért, másnap folytattuk.

Március 4. Győr: VÉGRE! Nagyon vártuk már ezt a bulit, régen játszottunk "itthon", ráadásul sok kedves ismerős és barát maradt egészen éjfélig a Rómer pincéjében, hogy megnézzen minket (vagy az erasmusos cserediáklányokat).  Van egy különleges hangulata ennek a klubnak, és azt hiszem, ez a mi zenénket is eléggé felhúzza. Most is ez volt szerintem, mert tényleg minden jól sikerült. Régen húztuk ki a kábeleket ennyire elégedetten és megkönnyebbülve a gitárokból.

Folytatás Ajkán nemsokára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr972716775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása