Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Délben hoztuk el a buszt Pestről, majd győri próbaterem, bepakolás. Szerencsére éppen elfért egymás mellett a 3 láda, így rendesen be tudtunk rakni minden cuccot (ez az első alkalom, amikor a teljes backlinet visszük). Útközben felvettük Milánt és elindultunk, nagyjából időben. Még a határ előtt beiktattunk egy szombathelyi megállót, aztán irány az autópálya, este 8 előtt értünk Grazba.







A SUb egy viszonylag kicsi klub, de annál hangulatosabb hely, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt velünk, Michi (ő szervezte ezt a bulit) már várt minket meleg vacsorával (chili con tofu), úgyhogy a gyors soundscheck után az igazán király tetőteraszon nyomtuk a vegan kaját, mialatt az este másik zenekara beállt. Torso a nevük,pszichedelikus hardrock, vagy valami ilyesmi. Sok Black Sabbath hatás. Ők kezdtek, kb 11-kor, de legalább cserébe jó hosszú szettet toltak, több, mint egy órát. Utánuk sajnos elég sokan le is léptek, a közel 50 nézőnek a fele maradt csak ott, mi pedig fél 1-kor kezdhettünk játszani. Elég jól szólt minden, tetszett is talán az érdeklődőknek, viszont rohadt fáradtak voltunk, ezért a koncert után nem sokkal visszacuccoltunk a buszba, és egy másik helyi hős, Max irányításával jutottunk el a Mälzerweg 7-es számhoz, ami egy óriási ház, 9 állandó lakóval (+ 2 gyönyörű kutya), és sok sok időszakos vendéggel (általában itt hostolják a zenekarokat remek körülmények között). Itt kaptunk mi is egy 6 ágyas szobát, és végül 3 felé már tudtunk aludni is egy keveset.

A koncert szervezője még egy láda reggelit is küldött nekünk, tényleg pazar kiszolgálást kaptunk, reggel 11re megterítettek nekünk a teraszon, friss kávé, kenyér, juice, dzsem, szendvicskrémek, gyümölcs..Elég királyi volt, ilyesmivel eddig nem találkoztunk sehol, nagyon jó érzés volt ez a figyelem. Most már pakolunk és indulunk tovább, 2 órás út Ljubljanába!

Címkék: beszámoló turné graz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr43233880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása