Rosa Parks blog

postrock/experimental/indie band from győr-hungary

Augusztus 27-én eljutottunk első alkalommal Ausztriába, a Rohonc Rock-on léphettünk fel, nyitóbandaként, szakadó esőben, viszont remek színpaddal (ami azért a koncert kezdetén jobban hasonlított a titanicra..de erről nem a szervezők tehetnek) és technikával. Teljesen szokatlan és furcsa volt a backstage sörrel és rengeteg étellel pakolt hűtője, persze külön-külön..Nem vagyunk mi ehhez hozzászokva, nagyon jól esett! Külön köszönet jár Michiéknek, akik az özönvíz ellenére a színpad előtt álltak végig a koncertünk alatt, pedig kurva hideg volt amúgy is. Szóval respekt és hála ezért az egészért, kicsit belekóstolhattunk, milyen egy OSZTRÁK Fesztivál. Az utolsó fellépő után kocsiba vágtuk magunkat és indultunk haza.

Hétfőn pedig az utóbbi idők legjobb Rómeres buliját sikerült összehozniuk a kanadaiaknak. Már az elején furcsa volt, hogy mennyien jelentek meg a kiírt kezdésre, az esős hétfő ellenére is. Előtte még délután szerintem elég jó tésztát sikerült összedobnunk Matt-éknek, el is fogyott mind, úgyhogy a vacsora mindenképpen pozitívan sült el, remek előjel!

Frozen Moment kezdett, az új felállás sokkal jobban tetszik, Laci frankón beilleszkedett már pár próba alatt. Utánuk jöttünk mi, kb 35 percre nyúlt a menet egy húrszakadás miatt. Élveztük, nagyon jó volt a szinte teljesen megtelt teremben játszani, talán számunkra is az egyik legjobb győri buli volt. Ami viszont utána jött, arra még mi sem számítottunk. Felment ez az 5 srác, bedugtak 3 gitárt, egy basszust , összeraktak egy dobot, aztán a zenekar eddigi legjobb koncertjét adták. Felesleges is lenne többet írni erről, aki ott volt, láthatta, mire gondolok. Időtlen idők óta nem volt olyan Győrben, hogy egy ilyen stílusú bulin olyan srácok és lányok is felbukkanjanak, akiknek teljesen más a zenei érdeklődési köre. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött, támogatta a zenekarokat és a kanadiak további turnéját! (http://laquerellemusic.wordpress.com/2010/08/31/best-la-querelles-concert-gyor-in-hungary/)

Összességében nagyon király hétvége volt!

 

szeptember 22. Bp. Zappa: + Gifts From Enola + Marionette ID
szeptember 23. Bécs, B72: + Circle of Light

 


 

 

Címkék: rock beszámoló la augusztus rohonc querelle

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosaparks.blog.hu/api/trackback/id/tr402266455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása